Leefstijldoelen week 20

Hi lief mens,

 

Heb je meer ritme weten te creëren afgelopen week, waardoor je met meer rust je dagen bent doorgekomen? Heb jij dit keer zelf het initiatief genomen om met iemand af te spreken of om niet afhankelijk te zijn van die vriend(in) maar alleen in beweging bent gekomen?

 

Holi, week 2️⃣0️⃣ alweer. 🌈Breng meer kleur aan in je voedingspatroon. Aankomende weken gaan we elke dag in een teken van een kleur zetten. We beginnen met de maandag met als kleur groen. Denk aan broccoli, komkommer, spinazie, bonen, avocado, kiwi, appel (Granny Smith) of druiven. Eet 1 – 2 stuks fruit en minimaal 350 gram groente!

 

😏Misschien staat 1 augustus in je agenda, misschien niet. Alles is goed, ik zal op 1 augustus ergens zijn (locatie volgt) en wie weet vind jij het fijn om aan te sluiten. Het staat in het teken van samen zijn, ontvangen en weerstand op zoeken. Dresscode is als volgt: zwemkleding aan, sportkleding eroverheen!

 

3️⃣Ben je tevreden met de keuzes die je de afgelopen tijd hebt gemaakt?Zo ja blijf doen wat je doet! Is dat niet het geval? Breng verandering in, wanneer je blijft doen wat je doet zal je krijgen wat je kreeg.

 

Fijne zondag lief mens!

Deel dit bericht: