Wat het ook is waar jij naar streeft,
Jij hebt iets wat niemand heeft.

Massage

Voeding

Cupping

Coaching

Dani

Afspraak

Dani
Dani-blok1_DSC8738

Dani is ontstaan vanuit de interesse de mens, in eerste instantie het lichaam.

 

Het fascineert me hoe wij mensen in elkaar zitten. Zowel op fysiek (beweeg-, voedings- en slaappatroon, etc.) als mentaal (het verhaal wat je jezelf vertelt, je gedachtes en overtuigingen die je ervaart, etc.) gebied.

 

Hoe meer ik me verdiep in het menselijk lichaam en het brein, hoe boeiender ik het vind hoe uniek iedereen is op zijn/haar eigen wijze.

 

Dankzij al onze ervaringen en keuzes vanuit het verleden, zijn we wie we zijn, met dit lichaam en met bepaalde helpende en niet helpende overtuigingen en gewoontes.

Alles wat je denkt en tot je neemt zet iets in beweging en heeft daarmee invloed op je gezondheid. Tenminste… dat is mijn overtuiging.

Sinds 2017 ben ik actief aan het masseren.

 

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waarin ons denken de overhand heeft over ons voelen. Een maatschappij waarin we continu doorhollen en een moment nemen van ontspanning als luxe wordt gezien. Dat is een van de redenen waarom ik plezier haal uit masseren. Dankzij een massage ga je voelen hoe het met je lichaam gesteld is.

 

De spanningen die er zitten zijn een teken van een disbalans of dit nu op het gebied van prestatie/herstel, werk/privé of je energiebalans is.

 

Ik help graag om die balans in je lichaam te herstellen.

 

Veel mensen accepteren de stijfheid in de ochtend en bepaalde klachten die inmiddels vanzelfsprekend zijn, in plaats van een moment te nemen om hier wat aan te doen.

dani-blok2
Dat je het jezelf waard vindt om goed voor te zorgen. Dat is wat ik je gun.
dani-blok3

Menselijke verbinding vind ik belangrijk en ik vind het daarom fijn om mensen te mogen ontvangen in mijn praktijk. Tijdens het masseren is er ruimte om te kletsen, evenals stilte om volledig te kunnen ontspannen en te voelen hoe het met je lichaam gesteld is. Dat je vooral aangeeft waar jij behoefte aan hebt, vind ik belangrijk.

Het draait namelijk om jou!

 

Verantwoordelijkheid nemen over de keuzes die je maakt is wat ik aanmoedig. Leg die verantwoordelijkheid of bepaalde verwachting niet buiten jezelf, sta achter je eigen keuzes. Alles zit al in je om datgene te realiseren wat belangrijk is voor jou.

 

Naar mijn mening is het goed om zelf op onderzoek uit te gaan. Wanneer je er niet uitkomt en een pad bewandelt wat je niet verder gaat brengen dan heb je moed nodig om hulp te vragen. Ieder leeft zijn eigen waarheid en jouw waarheid (datgene wat jij gelooft/vindt) is niet altijd helpend. Ik help graag om het van een andere kant te bekijken.

Ik kan genieten van:

 

Zonsopkomsten, ochtendwandelingen, goede gesprekken, krachttrainingen, sportieve uitdagingen, een boek lezen, dingen organiseren, lunchen, een grote mok thee, tijd voor mezelf, dansen in de woonkamer (vooral als niemand kijkt!), podcasts, muziek, knuffelen.

 

 

5 kenmerken van mij:

 

Vroege vogel

Spontaan

Gevoelsmens

Impulsief

Sportief

dani-blok-blauw-midden_DSC9248

Berichtje aan jou:

 

Lief mens,

 

Dat jij voluit geniet van je leven dat gun ik je. Dat jij je niet langer verschuilt, je jezelf niet vergelijkt met anderen, maar werkt aan het vertrouwen in jezelf.

 

Geloof me, jij bent het waard!

 

Wil je samen werken aan een andere versie van jou?

Plan dan een afspraak in mijn agenda!

 

Weet wie je wil zijn en doe iedere dag je best.