Wat het ook is waar jij naar streeft,
Jij hebt iets wat niemand heeft.

Massage

Voeding

Cupping

Coaching

Dani

Afspraak

Mijn verhaal
Dani-blok1_DSC8738

Opgevoed in een warm gezin met liefdevolle ouders en een oudere broer. Dankbaar voor alle liefde en kansen die ik heb gekregen en nog steeds mag ontvangen. Wanneer ik zelf niet aan het judoën, tennissen of hockeyen was, kon je me vinden op het sportpark waar ik mijn vader, moeder of broer ging aanmoedigen vanaf de zijlijn.

 

Eén ding was toen al duidelijk, ik neem liever deel aan het spelletje dan dat ik vanaf de zijlijn toekijk!

 

Al snel keek ik op tegen mijn broer en ging me vergelijken met de resultaten die hij behaalde, met name op school. Ik wilde dit ook, omdat ik dacht dat je ‘meer’ of beter bent dan een ander wanneer je een hogere opleiding afrondt. Dit is me niet gelukt waardoor ik mezelf wijs maakte niet goed genoeg te zijn. Laten we eerlijk zijn: een 8 is hoger dan een 5,5, maar wanneer je jezelf gaat vergelijken met een ander doe je jezelf onnodig te kort.

 

Je weet zelf of je je best hebt gedaan of niet.

 

Het gevoel om niet goed genoeg te zijn kwam in verschillende situaties naar voren. Ik ging me aanpassen totdat ik zelf het gevoel had erbij te horen. Dat ik me anders voordeed dan wie ik ben, daar was ik me totaal niet van bewust.

Tot dat …..

Ik me ging verdiepen in persoonlijke ontwikkeling.

Op mijn 25ste ben ik 7 dagen naar een klooster gegaan zonder telefoon of elektronica waardoor ik geen goedkeuring of bevestiging van een ander kon vragen, maar op mezelf moest vertrouwen.

 

De rust die ik daar heb ervaren is lastig te verwoorden, maar dat deze dagen ontzettend waardevol voor me zijn geweest valt niet te ontkennen. Ik ben gaan inzien wat ik belangrijk vind in het leven: zorgen dat ik gezond ben, oprechte intenties heb en aandacht heb voor de dierbaren om me heen.

Hier streef ik iedere dag naar. Er zijn momenten dat ik niet helpende patronen of oude overtuigingen de overhand hebben op mijn gemoedstoestand. Inmiddels weet ik dat het mijn eigen gedachtes zijn en dat ik hier zelf de verantwoordelijkheid over moet nemen om ze te veranderen.

Dat er een lach op je gezicht verschijnt als je naar jezelf kijkt, omdat je tevreden bent met hoe je eruit ziet, je jezelf durft te zijn en je met veel energie je dagen doorkomt, waardoor je meer kan geven aan al die mooie mensen om je heen dat is wat ik jou gun.

dani-blok2
Mijn passie voor gezondheid en bewegen is er al van kleins af aan.
dani-blok3

Nadat ik mijn CIOS opleiding succesvol heb afgerond kreeg ik de kans om mijn eigen massagepraktijk te starten. Hier ontvang ik mensen die lichamelijke beperkingen ervaren en/of willen ontspannen en voelen wat hun lijf van ze vraagt.

 

Daarnaast haal ik veel energie uit het mogen helpen van mensen die hun gezondheid willen verbeteren. Door middel van een persoonlijk traject of een Doorbraak reis in groepsverband. Hierin gaan we kijken wat jij nodig hebt, welke keuzes je maakt en gaan we een levensstijl ontwikkelen wat voor jou vol te houden is.

 

Door verschillende opleidingen te hebben afgerond en me te blijven ontwikkelen op het gebied van voeding, training en mindset ben ik in staat om hen te helpen.

Opleiding:

 

  • CIOS Arnhem Fitness en Health coördinator
  • NGS sportmasseur
  • Transformational cupping
  • Practical Nutrition level 1 en 2

 

  • Overload Worldwide TOP A en B
  • Overload Worldwide Mylogenics Advanced
  • Overload Worldwide Personal Hormonal Profiling
  • Overload Worldwide Powersled
  • Overload Worldwide Kettlebell Master
dani-blok-blauw-midden_DSC9248

Berichtje aan jou:

 

Lief mens,

 

Dat jij voluit kan deelnemen aan het leven dat gun ik jou zo van harte. Dat jij je niet langer verschuilt, je jezelf niet vergelijkt met anderen, maar vertrouwen hebt in jezelf.

 

Geloof me, jij bent goed zoals je bent!

 

Wanneer jij op dit moment niet tevreden bent met jezelf, investeer dan tijd in jezelf en laten we samen werken aan een betere versie van jou.

 

Weet wie je wil zijn en doe iedere dag je best.