Hoe voelt jouw lichaam aan?

Ervaar jij lichamelijke klachten zoals spanning wanneer je aan het werk bent of voel je onzekerheid wanneer je de baan/het veld op stapt?

 

Kan jij gefocust blijven werken zonder iedere keer een seintje van je lichaam te krijgen dat je aandacht vraagt. En wanneer je een sprint moet trekken naar de bal, durf jij jezelf dan 100% te geven of hou jij je in?

149764533_3791570810932505_2005138069572072503_o
Het vertrouwen in jouw lichaam terug krijgen, daar help ik je bij!
daniellebosch-massageruimte
Sportmassage

Sportmassage is een stevige massage waardoor je bewust wordt van spanningen en blokkades in je lichaam. Deze spanningen en blokkades ontstaan door overbelasting of juist door inactiviteit.

 

Een sportmassage is voor jou geschikt wanneer je optimaal wil herstellen of meer vrijheid wil ervaren.

 

We gaan dieper op de structuren in waardoor afvalstoffen en vocht worden afgevoerd en spierfuncties worden geoptimaliseerd. Het stimuleren van de doorbloeding van de huid, het spierweefsel en het bindweefsel komt aan bod.

 

Een sportmassage bevordert je herstel, slaap en je stemming. Het is daarom aan te raden om een massage in te plannen. Puur voor het bewust worden van jouw lichaam.

Ontspanning

Hoe vaak plan jij een moment voor jezelf waarin je de tijd neemt om te voelen wat je nodig hebt in stilte, zonder afleiding?

 

Constante spanning op je lichaam zorgt voor een verminderde circulatie in je lichaam, je bent je hier niet bewust van omdat je steeds maar weer bezig bent met de volgende verplichting. Of je vult de leegte direct op door je telefoon te pakken en al het nieuws en social media bij te houden. Geef jezelf de volle aandacht en voel wat je lichaam van je vraagt.

dani-ontspanning
Kom tot rust en neem tijd voor jezelf!