Training
Hoe vaak zoek jij de weerstand op?

Massage

Voeding

Training

Doorbraak

Dani

Afspraak

Weet jij waarom je doet wat je doet?

Verberg jij je liever achter een oversized trui of verschijn je binnen de kortste keren met vol zelfvertrouwen in je favoriete jurk?

 

Wanneer je voor dat laatste kiest en je bereid bent om minimaal 3 keer per week 1 uur tijd te maken, dan ben bij Dani aan het juiste adres.

We gaan zorgen voor meer rust en ruimte, zowel in je kledingkast (weg met die drie verschillende kledingmaten) als in je hoofd (een concreet en uitgewerkt plan).

 

Door de combinatie van de juiste voeding, training en mindset gaan we ervoor zorgen dat jij je niet langer blijft verschuilen.

 

Jij mag er zijn en geloof me, wij willen je zien!

DanielleBosch-sport
Vanuit vertrouwen kan je bouwen.
dani-training-blok1

Lukt het je niet om resultaten te behalen in de sportschool?

 

Dankzij een uitgeschreven trainingsprogramma stap jij met een missie de sportschool binnen. Jij weet wat je te doen staat; welke oefeningen, hoeveel sets en herhalingen je uit gaat voeren, in welk tempo je gaat bewegen én niet geheel onbelangrijk: de hoeveelheid weerstand die jij gaat overwinnen.

 

Jij zal je lichaam elke keer training opnieuw uitdagen.

 

Hierdoor zal jij zowel een fysieke als mentale verandering ondergaan.

Je bent zo sterk als je zwakste schakel.

Wat is op dit moment jouw zwakste schakel?

 

Of dit nu fysiek of mentaal is, wanneer jouw doel is om je zwakste schakel te versterken, dan sta ik klaar om jou te helpen!

 

Vertrouwen in je eigen lichaam dat klinkt logisch, behalve wanneer je klacht steeds terugkeert en je angstig bent om weerstand op te zoeken.

Door middel van verschillende lichaamsanalyses en spiertesten gaan we kijken of jouw spieren in staat zijn hun functie uit te voeren. Van daaruit wordt er een pad uitgestippeld waarbij we de voorwaarden gaan scheppen, zodat jij fysiek sterker wordt en jij je niet meer hoeft in te houden!

 

Met een coach aan je zijde zal je meer uit je training halen. Dit heeft te maken met de weerstand die ontstaat in je hoofd. Dat jij binnen de kortste keren wint van die stemmen in je hoofd, daar gaan wij samen voor zorgen. Doordat jij bewuster bent van je lichaam en jij weet waar je toe in staat bent!

dani-traning-blok3
Veelgestelde vragen:
.

.