Behandelingen

Geef je lichaam de aandacht die het verdient

Sportmassage

Sportmassage is een stevige massage waardoor je bewust wordt van spanningen en blokkades in je lichaam. Deze spanningen en blokkades ontstaan door overbelasting of juist door inactiviteit.

Een sportmassage is geschikt voor jou wanneer je optimaal wil herstellen of meer vrijheid wil ervaren.

Tijdens de massage gaan we dieper op de structuren in waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en spierfuncties worden geoptimaliseerd. Het stimuleren van de doorbloeding van de huid, het spierweefsel en het bindweefsel komen aan bod. 

Een sportmassage bevordert je herstel, slaap en je stemming. Het is daarom aan te raden om eens massage in te plannen voor onderhoud van jouw lichaam

 

Vaak wordt een sportmassage toegepast wanneer je klachten ervaart. Evengoed kan een sportmassage worden toegepast ter onderhoud van je lichaam.

 

Hoe vaak plan jij een moment voor jezelf, waarin je de tijd neemt om te voelen wat je nodig hebt in stilte, zonder afleiding?

Ontspanningsmassage

Contstante spanning in je lichaam zorgt voor een verminderde circulatie. Je bent je hier niet bewust van omdat je steeds maar weer bezig bent met de volgende verplichting óf je vult de leegte direct in met je telefoon.

Neem een moment voor jezelf, waardoor je gaat voelen wat je lichaam van je vraagt.

Geef je lichaam de aandacht die het verdient!